Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 iulie 2013

ACUZATII grave la adresa dnei Cristina:"nu a stat cu sotul ei vreo doi ani fiind..."


O doamna, pe nume Mioara, care cunoaste situatia familiala a dnei Cristina , face acuzatii grave:"a luat bani de la sora ei din sua si nu ia dat inapoi cica banii erau pt operatia lui george de hernie de disc ca a batut-o pe maicasa vb de madam poale lungi deorece a duso pe aia din sua la manastire sa citeasca asupara lor ca a fost in spania si a fost amendata pt prostitutie si trimisa in tara in 2001 ca nu a stat cu sotul ei vreo doi ani fiind vagaboanda prin europa ca mirela si-a retras plangerea fiind amenintata de procuroarea poalelungi verisoara lui george al carui tata vb de procuroare este mihai poale lungi de la curtea suprema etc etc"

Asteptam reactia dnei Cristina. Numai dumneaei poate lamuri situatia.

12 comentarii:

  1. Ce parsiva poate fi acesta lorena si cat de mincinoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura are Lorena cu acest articol? Serios, multi dintre voi sunteti ridicoli si comentati aiurea, zic. 16 ani si 2 ochi albastrii.

      Ștergere
    2. are MARE IMPORTANTA PT CA, MADAM CRISTINA SI GEORGE POZEAZA IN OAMENI SINCERI IAR EI SUNT PUTREZI PANA IN MADUVA OASELOR. CARACTERE MURDARE. NU AU CE CAUTA IN EMISIUNEA ACEASTA.

      Ștergere
    3. Mr. John... ati vrea sa nu mai "urlati" la mine? /:) Aahahaha... sunteti asa de amuzant ^^

      Ștergere
  2. Un blog serios nu s-ar preta sa publice un astfel de text.In urma cu o luna un oarecare ne asigura ca va fi invitat in gala pentru a demonstra ca are nu stiu ce filmari incriminatoare despre George.Evident nu a fost invitat, era la fel ca si acum o barfa josnica.Insasi prezentarea acestui text lipsit de inteles este penibila:"o doamna pe nume Mioara..."Rusine sa va fie!

    RăspundețiȘtergere
  3. vai DOAMNE NUMI VINE SA CRED LA CE SE PRESTEAZA ACESTI OAMENI VREM DDDDDDDOOOOOOOOOVVVVVVEZI DOVEZI OAMENI BUNI

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa acuzatii trebuie argumentate,daca ai vreo dovada ,daca nu ar trebui ca doamna Cristina sa-ti puna o plingere penala pentru tot ceea ce ai publicat .Rusine sa va fie .

    RăspundețiȘtergere
  5. doamne,acum pe final unii incep sa manance cacat cu galeata,ce povesti,te crucesti,care aveti mai multa imaginatie faceti o poveste asemanatoare si cu andreea si alin!

    RăspundețiȘtergere
  6. a fost mare patroana la extra facand videochat in birou,urina pe unde apuca,si era scoasa la produs de clanul chiaburul fiind si batuta de maricel nicolau

    RăspundețiȘtergere
  7. prostitutie,videochat,urinari in curte dupa masini,pe unde se apuca in
    Galati:extra,marex,snif.

    RăspundețiȘtergere
  8. a avut si o legatura cu patronul de la marex:sorin,care intretine relatii cu angajatele lui,inclusiv cu cea de la birouri,
    Dna Neagu

    RăspundețiȘtergere
  9. in concluzie a fost este si va ramane o curva penala aceasta Doamna cristina,curva interlopimii galatene

    RăspundețiȘtergere

VIDEO - LORENA, cantareata